Sastāvdaļas
Smilšu mīklai:
Pildījumam:
Dekorēšanai:
Pagatavošana
Smilšu mīklas pagatavošana:
Uz galda izsijā miltus, pievieno gabaliņos sagrieztu aukstu sviestu, olu un cukuru. Ar lielu nazi mīklu sastrādā drumstalās, pēc tam ātri samīca viendabīgā mīklā. Ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm.
Groziņus cep metāla vai silikona formiņās 180°C temperatūrā 5 minūtes.
Pildījuma pagatavošana:
SierŠtelles sieru bez piedevām sablendē kopā ar cukuru, olas dzeltenumiem, saldo krējumu, vaniļas cukuru. Ja ir vēlēšanās, var nedaudz pievienot rīvētu citrona miziņu un iespiest citrona sulu.
Atsevišķi saputo olas baltumu stingrās putās, iecilā sagatavotajā siera masā.
Iegūto masu pilda smilšu mīklas groziņos, cep 20 minūtes 180°C temperatūrā.
Uz siera krēma kārto ogas, augļu gabaliņus.
30 sekundes nelielā daudzumā ūdens vāra tējkaroti želejas cukura. Gatavo šķidrumu ar otiņu pārsmērē pāri augļiem vai ogām.
Lai labi garšo!
Aicinām siera cienītājus un gardēžus uz SierŠtelle Studio restorānu baudīt ēdienus, kas pagatavoti pievienojot mūsu gardos SierŠtelle sierus!