Salāti ar Sierštelles sieru bez piedevām, grillētiem dārzeņiem un zaļo mērcīti

Sastāvdaļas

  • Salātlapu mix 150 gr.,
  • SierŠtelles siers bez piedevām 200 gr.,
  • grillēti dārzeņi 150 gr.,
  • rupjmaizes ķiploku grauzdiņi 100 gr.,
  • zaļumu mērcīte (majonēze + krējums, dillīte un ķiplociņš pēc garšas)

Pagatavošana

Nomazgā un nosusina salātu lapas, saplēšam nelielos gabaliņos un saliekam šķīvī, pārlejam ar zaļumu mērcīti. Sagriežam SierŠtelles sieru bez piedevām. Dārzeņus un sieru uzliekam uz grilla, dārzeņus grillējam 5 -15 min., sieru – 5 min., lai ir strīpiņas no grilla. Sagriežam nelielos gabaliņos rupjmaizi un apcepam pannā eļļā. Izkārtojam sieru, grillētos dārzeņus un rupjmaizes grauzdiņus uz salātu lapām. Visu pārlejam ar zaļumu mērcīti un varam baudīt gan siltus, gan aukstus šos salātus.

Lai labi garšo!

Aicinām siera cienītājus un gardēžus “POLICIJAS AKADĒMIJA’ 98” ēdināšanas un atpūtas kompleksā baudīt ēdienus, kas pagatavoti pievienojot mūsu gardos SierŠtelles sierus.