4 porcijas
Sastāvdaļas
- Salātu lapas (biešu, spinātu, rukolas) – 400 gr;
- SierŠtelles siers ar kanēli/ vai bez piedevām – 200 gr;
- Brūnais cukurs – 30 gr;
- Svaigas zemenes – 200 gr;
- Medus sinepju mērce – 100 gr
Pagatavošana
Medus – sinepju mērces pagatavošana
- Olīveļļa 50 gr;
- Medus – 20 gr;
- Graudu sinepes – 20 gr;
- Baltvīna etiķis – 10 gr.
Visas sastāvdaļas sajauc, līdz veidojas viendabīgas konsistences mērce.
Salātu pagatavošana
- Salātu lapas ( biešu, spinātu, rukolas) noskalo, nosusina.
- Sieru sagriež gabaliņos, apber ar brūno cukuru. Cepeškrāsnī karamelizē, 1800C grilēšanas režīmā.
- Salātu lapas pārlej un viegli sajauc ar sagatavoto salātu mērci, kārto šķīvī pasniegšanai.
- Uz salātu lapām izkārto sieru;
- Dekorē ar svaigām zemenēm.
Lai labi garšo!
Aicinām siera cienītājus un gardēžus uz SierŠtelle Studio restorānu baudīt ēdienus, kas pagatavoti pievienojot mūsu gardos SierŠtelle sierus!